Suomen tehokkain messumateriaalien kierrättäjä

Suomen Messukierrätys Oy on pirkanmaalainen yritys ja Tampereen Messujen läheinen kumppani. Keräämme messumatot kaikilta Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen – kotoisammin Pirkkahallin – messuilta. Olemme alan edelläkävijä Suomessa.

Jopa 90 % käytetyistä messumatoista soveltuu myyntiin ja uusiokäyttöön. Jäljelle jäävistä noin 10 prosentista huolehtii kiertotalousasiantuntija, yhteistyökumppanimme Remeo Oy, joka kierrättää ne asianmukaisella tavalla.

Messumaton uusiokäyttö on ekoteko

Valitsemalla käytetyn messumaton teet palveluksen ympäristölle: täysin käyttökelpoinen tuote pääsee hyötykäyttöön sen sijaan että päätyisi hävitettäväksi.

Messujen purkaminen on työvoimavaltaista touhua, ja usein on kiire saada matot hallista pois. Me haluamme kantaa korttamme kekoon nuorten työllistämiseksi ja tarjoammekin messujen purkuvaiheessa keikkatyötä useille nuorille.

Ympäristöystävällisyydestä huolehtiminen kuuluu jokaisen yrityksen ja tapahtumatuottajan velvollisuuksiin. Käytettyjen messumattojen hyödyntäminen on yrityksellesi myös askel lähemmäs Ekokompassi-sertifikaattia, jos olet sellaista hakemassa.

Valikoimamme

Kaikki käytetyt messumattomme ovat olleet vain sisäkäytössä. Monet niistä ovat uuden veroisia; joissakin saattaa olla painaumia, viiltoja sähkövedoista tai pieniä nirhaumia kalusteiden jäljiltä. Myös purkutyön aikaisia trukin ja pumppukärryjen jälkiä saattaa esiintyä. Varastomme värivalikoima vaihtelee viikoittain, mutta tutut ja turvalliset perusvärit tummanharmaa, harmaa, musta, sininen, punainen ja vihreä löytyvät kutakuinkin aina hyllystä. 

Käytetty messumatto on edullista. Hinnat alkaen 1,50 € / m2 + alv (pienin myyntierä noin 50 m2). Ole yhteydessä myyntiimme.

Kysy käytettyä messumattoa suoraan varastolta:
Puh. 050 1446
Email myynti@messukierratys.fi